Om T.R. Entreprise & ejendomsservice

Kvalitet og detaljer

Kunden i centrum

Ansvarlighed

12 års erfaring

Ærligt håndværk og kvalitet

T.R. Entreprise og ejendomsadministration er en ung virksomhed med masser af erfaring. Indehaver Thomas Rosholm har nemlig arbejdet indenfor brolægning og anlægsgartneri i mere end 12 år.
Vi er så priviligerede at vi på kort tid kan samle en lang liste af tilfredse kunder, der har sat stor pris på den unikke blande af erfaring, fokus på kvalitet og detaljer og en forståelse for at kundetilfredshed ikke kun handler om enderesultatet, men også om troværdighed og kommunikation igennem forløbet. 

Hvad du kan forvente af os

Som kunde hos T.R. entreprise kan du forvente klare aftaler, respekt for at projektet skal udføres til tiden og med mindst mulige gener for jer og et slutresultat der lever op til vores nævnte fokus på kvalitet og detaljer.

Vi sætter pris på

Vi er rigtig glade for tilfredse kunder og vi sætter stor pris på håndværk der er udført ordentligt, som vi kan stå inde for holder.

Vi mener vi er den du leder efter

Hvis du leder efter en ansvarlig entreprenør, der kan levere kvalitetsarbejde med detaljerne i orden og sørge for at du som kunde hele tiden er informeret og involveret – så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi har plads til flere tilfredse kunder på listen.

Vi er klar

Med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt

Eller ring

20 96 36 03

1 + 12 =

Du finder os her

Kongensgavevænget 2
3200 Helsinge

Email

t.rosholm@gmail.com