KVALITET MED DETALJER.

Er i endelig blevet enige om at få lavet en carport? Skal hegnet fra 70erne snart skiftes? Har i tænkt på at gøre noget ved den mørke og triste have med ny belysning? Vi er klar til at hjælpe dig!

Fokus på detaljen

Vi går op i vores arbejde og i at levere lidt mere end det der er strengt nødvendigt. Vi sætter nemlig pris på at detaljerne er i orden og det gør vores kunder også.

Kunden i centrum

Vi lægger vægt på at både processen og det endelige resultat er tilfredsstillende for vores kunder. Det betyder at have løbende kommunikation gennem hele processen og at gøre en indsats for altid at holde arbejdsopmrådet så ryddeligt og organiseret så muligt .

Ærligt håndværk

Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest – vi tror på at det at gøre tingene ordentligt med respekt for håndværket giver en solid kvalitet i det vi leverer som vores kunder sætter pris på.

Det siger vores kunder om os

“Vi er meget tilfredse med T.R. Entreprise, arbejdet med belægningen er flot udført og til aftalt pris.”
Lars, August 2020

“Det har været en rigtig god oplevelse at have T.R. Entreprise og Ejendomsservice til at udføre opgaven i vores have. Det hele er forløbet efter planen og med stor tilfredshed for det udførte arbejde. Tiderne er blevet overholdt hele vejen og opgaverne er løst yderst tilfredsstillende og med god vejledning, involvering og sparring med os hele vejen. Vi er meget tilfredse.”
Michaela, Juni 2020

“Meget omhyggelig og ansvarsfuld med sit arbejde.”
Liselotte, September 2020

Skriv bare. vi bider ikke

Beskriv kort dit projekt – vi giver dig rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Eller ring på

20 96 36 03

15 + 14 =

Du finder os her

Kongensgavevænget 2
3200 Helsinge

Email

t.rosholm@gmail.com