hus og have- service

Vi kan være behjælpelige indenfor stort set al service af din ejendom, både når der skal vedligeholdes og når det er tid til at bygge noget nyt.  

vi udfører alt indenfor

Haveservice, havebelysning, anlægsgartneri og brolægningsarbejde

Kvalitetsrige løsninger

Ligegyldigt om det drejer sig om træfældning, fliseblægninger, støttemure eller ny terrasse står vi for at levere samlede kvalitetsløsninger, der tager højde for tid, proces, detalje og kvalitet. Derfor kan du trygt kontakte os for eksempel når:

  • I gerne vil have fældet træerne der skygger for aftensolen.

  • Du er træt af at indkørslen bliver mudret og det er tid til fliser.

  • I har endelig besluttet at bygge den terrasse.

  • Når det er tid til nyt hegn.

  • Når i skal have lagt fundamentet til det nye drivhus.

  • Når i ikke kan overskue at vedligeholde haven selv.

  • Når der skal drivhus, skur eller andet op i haven.

belægninger

Det kan være den nye indkørsel, halvmuren til det høje bed, fliserne på den nye terrasse eller stien ned til rosenbedet i baghaven. Vi leverer kvalitet indenfor brolæggerfaget.

hegn & træterasser

Naboer kan være fantastiske, men nogen gange er det alligevel meget rart med et hegn. Vi bygger både hegn og terrasse, som altid med fokus på både kvalitet og detaljer.

Haveservice

Vi kommer gerne og lægger den nye græsplæne, fælder de store træer i hjørnet eller sørger for at hækken bliver klippet. Vi tilbyder også fast vedligeholdelse af haver.

Ejendomsservice

Det er ikke alle der har tid og overskud til at vedligeholde huset. Hvis du har brug for en hånd hjælper vi gerne med malerarbejde inde og ude og “viceværtsopgaver”.

Fundament & støttemure

Når der skal graves til ny regnvandstank, lægges tagnedløbsbrønd i jorden eller lægges fundament til skuret eller drivhuset, står vi klar til at hjælpe.

Havebelysning

Vi er rigtig begejstrede for at kunne forhandle og installere LightByJuul produkter. Vi har prøvesten som i kan låne for at se hvordan det ser ud i jeres have.

Vi glæder os til at høre fra jer

Skriv til os for at modtage et uforpligtende tilbud

Eller ring

20 96 36 03

15 + 4 =

Du finder os her

Kongensgavevænget 2
3200 Helsinge

Email

t.rosholm@gmail.com